Hulp nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Thank you for contacting. We will get back to you soon!

Gepersonaliseerde steun

Rationele keuze en juridische zekerheid

Onze experts zullen u, op basis van Architectenplannen, al onze nieuwe projecten presenteren. Hun technische en commerciële ervaring, gesteund met hun algemene kennis van de residentiële markt in nieuwbouw, u begeleiden naar de beste keuze van de aankop.

Om uw begrip te vergemakkelijken, zullen vele tools van de zogenaamde “Immovation” generatie voor u beschikbaar gesteld worden: virtuele animaties, 3D-beelden, interactieve plannen, schaalmodellen; of een modelappartement.

Bovendien vallen al onze nieuwe projecten onder de Wet Breyne, die u een dubbele garantie geeft: de garantie van voltooiing van uw aankoop; en, de 10-jaar garantie voor uw bouw.

Tot slot worden onze verkoopovereenkomsten opgesteld door naambekende notariële kantoren; en elke compromisondertekening wordt eerder goedgekeurd door de notaris van uw keuze.

Verhuurbeheer en gegarandeerde rendement

De reële huurbepaling zal gebaseerd zijn op een vergelijkende analyse van de huurmarkt . Niet alleen hebben we toegang tot verschillende databases, van in totaal enkele duizenden huurwoningen, voortdurend bijgewerkt; maar daarnaast worden we bijgestaan door de ervaring van de grootste relocations, verantwoordelijk voor de installatie van expats in België. Dit stelt ons in staat om een totale neutraliteit te observeren: onze schatting zal nooit rekening houden met een overschatte huur.

De financiële analyse van het reële huurrendement door onze "invest experts" is een strikt wetenschappelijke benadering, gebaseerd op het model van de Solvay Brussels School en de Universiteit KU LEUVEN , de absolute referentie in de financiële analyse van residentieel vastgoed in België. Deze objectieve aanpak stelt ons in staat om u op elk moment een huuropbrengst te communiceren, ver van een bevooroordeelde overweging; of, fantasievol.

Om het gegarandeerde rendement te garanderen, bieden wij soms een vorm van gegarandeerd rendement; of, soms selecteren we, afhankelijk van het project, de partners die u de beste diensten aanbieden in de zoektocht naar de "perfecte huurder".

Bezorgd om u het meest comfortabele verhuurbeheer van uw woning te bieden, genieten onze partners van een geografische nabijheid van uw woning. Een "Full Service" -formule biedt u hetzelfde financiële comfort als een conventionele financiële investering

Home staging

Tijdens het bouwen van uw woning zullen wij u uitnodigen aan “Decoratie Afspraken” : Voor elke aankoop wordt u een lijst leveranciers en relatiebeheerders doorgestuurd.

In de geest van "home staging", zal onze huisArchitect, Emilie Galoux ("L’atelier d’Emilie" - 1180 Ukkel), u ontwerpgeheimen kunnen bieden

Ontdek onze nieuwe projecten