Hulp nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Thank you for contacting. We will get back to you soon!

Een rationele benadering , het garanderen van de verwachte verkoopresultaten

We werden geraadpleegd omtrent toekomstige ontwikkelingen (2021-2023) van ongeveer 3.000 nieuwbouw appartementen, verspreidt over alle gemeentes van de Brusselse regio, Waterloo, Lasne, La Hulpe; en, voor alle budgetten (van 2.800 tot 7.000 EUR/m2). Naambekende vastgoed expertisekantoren maken regelmatig beroep op onze financiële expertise.

Gilbert L. Aelbrecht CEO Immobilier Neuf

Gilbert L. Aelbrecht, sterk van meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw zal uw aanvragen persoonlijk, in alle vertrouwelijkheid en in volledige afhankelijkheid beantwoorden. Zijn aanpak is voornamelijk gebaseerd op een SWOT model

Tot vandaag heeft zijn rationele aanpak het mogelijk gemaakt om alle verkoopquota's te bereiken over het geheel van de gecommercialiseerde nieuwbouwprojecten.

Zijn geprivilegieerde relaties in nieuwbouw staan hem toe u een multidisciplinair aanpak aan te bieden. Hij werkt , namelijk, met de meest gesolliciteerde Notarissen in Brusselse nieuwbouwprojecten; en, overigens, met de grootste marketingbedrijven gespecialiseerd in communicatie voor nieuwbouwprojecten.

Uiteindelijk een grafisch atelier, samengesteld uit webdesigners, fotografen en grafisch ontwerpers, biedt ons de mogelijkheid om onze nieuwbouwprojecten een visueel communicatie van de grootste kwaliteit te bezorgen.

Neem contact met onze expert

Brussels - Uccle - Waterloo
info@immobilierneuf.be
Telefoon: + 32(0)2 423 00 00

Onze openingsuren

Van 09u00 tot 19u00 zaterdag en zondag op afspraak