Hulp nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Thank you for contacting. We will get back to you soon!
0% Verkocht
1180 - Ukkel (Fort Jaco - St Job)

Les Villas Fond'Roy

Ontdek het project

Project Beschrijving

"LIFE'S MOST PRECIOUS MOMENTS ARE SPENT IN A PLACE OF PERFECTION"

De villa’s Fond’Roy zijn 4 alleenstaande villa’s, voornamelijk ontworpen rond de thematiek gezin met kinderen. De uitzonderlijke ligging van het project samen met zijn bijzondere leefomgeving zal voldoen aan ieders eisen. Tegenover het Fond’Roy park en in de onmiddellijke nabijheid van Fort Jaco en het Sint Jobplein, zal dit adres, enigszins vertrouwelijk, zowel de jongeren als de ouders in staat stellen toe om volop te genieten van unieke momenten in alle vreedzaamheid.

De woning met zijn indrukwekkende architectuur zal een uitzonderlijke helderheid aanbieden voor een versterkt gevoel van ruimte en welzijn. Gebouwd op een helling, de architect gaf voorkeur, op elk niveau van de woning, aan het prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving; en aan het beschermde en gevarieerd landschap.

Verzoen met het exquise genot van een echte familiale woning!

Vraag de brochure van het projekt

Sfeerboekje

Keuken

De villa’s Fond’Roy bieden u een keuze tussen verschillende Bulthaup keukens met prijzen gaande van 16.075,00 EUR tot 16.785,00 EUR excl. BTW 21%, afhankelijk naarmate het soort woning.

Sanitair

De badkuipen, douches, kranen en wastafels zijn bij onze leverancier "Facq" vertoond.

Het budget, afhankelijk van het type villa, reiken van 6.438,00 EUR tot 10.185,00 EUR excl. BTW 21% en bieden u een keuze van de beste kwaliteit (Axor WaterDream de Hansgrohe, douches met Rainshower Grohe systeem, Douche Hoesch Starck, Duravit Starck lavabo...)

Vloerbekleding

De vloerbedekking van de woonkamer streeft naar een klassiek design, een semi-massief eiken parket, en tegelijkertijd naar een nieuw ontwerp, tegels in de vorm van "imitatie parket" (3Wood 20x120), resulterend in een prachtig eindboeket.

De natte ruimtes, zoals badkamers, wasruimtes en keukens, zijn voorzien van vloer en wandtegels van groot formaat (60X60). Dit accentueert het gevoel grote ruimtes voor het grootste genot van iedereen.

Comfort

De villa’s Fond’Roy zijn voornamelijk bestemd voor een gezinsleven, heel het comfort is rond dit thema bedacht om u sereniteit te geven in uw nieuwe woning. Niet alleen zal deze villa over een geweldige energieprestatie beschikken (superieure kwaliteit in de akoestische et thermische isolatie); maar bovenop zal uw villa een “Smart home” zijn. U zult de gelegenheid hebben vanop afstand alle ruimtes te programmeren en te controleren. Dankzij de automatisering ’s bedrijf “NEST”, zult u over een permanente verbinding beschikken tussen u en uwe nieuwe villa, synoniem van kostenbesparing en veiligheid.

Ligging

Les Villas Fond'Roy

1180 - Ukkel (Fort Jaco - St Job)
Parc Fond'Roy Ukkel (Fort Jaco - St Job)
Vraag een bezoek Ontdek Uw buurt

Contacteer ons voor dit pand

Brussels - Uccle - Waterloo
info@immobilierneuf.be
Telefoon: + 32(0)2 423 00 00

Onze openingsuren

Van 09u00 tot 19u00 zaterdag en zondag op afspraak