Hulp nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Thank you for contacting. We will get back to you soon!
0% Verkocht
1060 - Louise Area - Brussels

Victory

Ontdek het project

Project Beschrijving

"Live freely the city"

Victory wordt gebouwd op de hoogten van Sint-Gillis, in rechtstreekse verbinding met Elsene en Brussel. De architectuur verwijst naar de mooie Brusselse huizen. Een visie die je helemaal terugvindt in dit elegante, milieubewuste geheel dat perfect past bij de bestaande bebouwing. Deze unieke stedelijke ontwikkeling, opgetrokken op een gemeenschappelijke kelderruimte met 23 overdekte parkings en privékelders en ingenieus opgevat met levenskwaliteit als doel, voorziet in een geheel van 21 appartementen met privétuinen en een grote gemeenschappelijke, royaal beplante groene ruimte die aanzet tot ontmoeten en ontspannen.

Vraag de brochure van het projekt

Sfeerboekje

Keuken

"Stylish & refined interiors"

Geïnspireerd op de omgeving van het project, combineert elk appartement esthetiek en welzijn met veel aandacht voor details, de keuze van de materialen en de toepassing ervan. Door de combinatie van heldere tinten en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bieden de appartementen een warme en tegelijk eigentijdse leefomgeving. Uw interieur weerspiegelt alti jd uw persoonlijkheid.

Sanitair

Details coming soon!!

Vloerbekleding

Details coming soon!!

Comfort

"We care for the environment"

Met Victory legt Eaglestone vooral de nadruk op de duurzaamheid van het project en zijn omgeving en ook op het respect voor de recente normen en innovaties op het vlak van vastgoedontwikkeling. De appartementen hebben het “Lage energie”-label en zijn gebouwd met de recentste bouwtechnieken en materialen. Het architecturale concept, het optimale beheer van
warmteverliezen, de warmteproductie en dubbele fluxventilatie zijn evenveel factoren die het comfort bevorderen, zowel in de zomer als in de winter en tegelijk het energieverbruik beperken en op die manier voldoen aan de strengste milieucriteria.

Ligging

Victory

1060 - Louise Area - Brussels
Rue de la Victoire 188 Louise Area - Brussels
Vraag een bezoek

Onze partners

Contacteer ons voor dit pand

Brussels - Uccle - Waterloo
info@patrimoniarealestate.be
Telefoon: + 32(0)2 351 51 00

Onze openingsuren

Van 09u00 tot 19u00 zaterdag en zondag op afspraak